fbpx /* Pinterest verification */

Schaffer Gábor – online marketing szakértő és kivitelező

Schaffer Gábor vagyok, online marketing szakértő és kivitelező. 1988. október 11-én születtem Budapesten.

Végzettségemet tekintve büszkén mondhatom, hogy háromszoros közgazdász vagyok, és a szakmám a szenvedélyem.

A gimnáziumi érettségit követően a Kodolányi János Főiskolán végeztem turizmus-vendéglátás alapképzésen, majd tanulmányaimat a Szent István Egyetemen folytattam marketing mesterszakon. Végül, 2019-ben turizmus-menedzsment diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, ahol 2020-tól óraadó tanárként is dolgozom, szállodai online marketinget, illetve marketing-menedzsmentet oktatva alap- és mesterképzéses hallgatók számára.

A szállodaiparban töltött többéves gyakorlatom során volt szerencsém a ranglétra végigjárására: a londinertől kezdve, a recepciós munkakörön át, rooms division managerként, majd végül online marketing managerként dolgoztam az Accent Hotels kötelékében.

Schaffer Gábor - online marketing szakértő

Az igazi áttörést a 2018-as év hozta meg számomra: ekkor ugyanis úgy döntöttem, hogy munkanélküli leszek! 🙂 De miért is írom mindezt?

Konfuciusz (Kr. e. 551-479), Kína egyik legjelentősebb filozófusa mondta:

Találd meg azt a munkát, amit szeretsz csinálni, és többé soha életedben nem kell dolgoznod!

Konfuciusz, kínai filozófus

(Kr. e. 551-479)

Ez a mondat azóta az én életfilozófiám részévé is vált.

De hogy konkrétabb legyek: már a szállodaipari éveim során, sőt, azt megelőzően is tudtam, hogy hivatásszerűen online marketing kivitelezéssel szeretnék foglalkozni, önműködő rendszereket, honlapokat építve ügyfeleim számára.

Ennek megvalósítása érdekében, már 2015-től kezdve napi szinten tanultam, akkor még csak elméleti szinten az online marketing részterületeit, amit már több éve van lehetőségem a gyakorlatban is használni.

Az online marketing területén igazi “mindenevő” vagyok: az elmúlt években időt és költséget nem kímélve a hazai és nemzetközi szakma legjelentősebb alakjaitól tanultam meg az elméleti anyagok gyakorlatba átültetését.

Minden egyes területet a szívügyemnek érzek, de ha választanom kellene, leginkább a keresőmarketing (azon belül a keresőoptimalizálás és a fizetett hirdetések) az a témakör, amelyben a legjobban szeretek elmélyülni és amelyben a legtöbb tapasztalattal rendelkezem.

Mindemellett a turizmussal sem szakítottam végleg: jelenleg is több hazai szálláshelynek nyújtok segítséget abból a célból, hogy direkt foglalásaik száma növekedjen saját weboldalukon, az online marketing nyújtotta lehetőségek alkalmazásával.

Célom, hogy amennyiben cégvezetőként, (kis)vállalkozóként hozzám fordulsz segítségért, olyan online marketing megoldásokat tudjak számodra is nyújtani, amelyekkel több érdeklődőt és vásárlót generálok Neked.

Mindennapi munkám során számos eszközt használok, ez által magabiztosan kezelem az alábbi grafikai és online marketing szoftvereket:

 

ActiveCampaign logo

ActiveCampaign

Asana logo

Asana

Divi logo

Divi

Elementor logo

Elementor

Facebook logo

Facebook

Google Ads logo

Google Ads

Google Analytics logo

Google Analytics

Google Data Studio logo

Google Data Studio

Google Drive logo

Google Drive

Google Search Console logo

Google Search Console

Google Tag Manager logo

Google Tag Manager

Hotjar logo

Hotjar

HTML / CSS logo

HTML / CSS

Instagram logo

Instagram

MailChimp logo

MailChimp

Manychat logo

Manychat

Optimonk logo

Optimonk

Photoshop logo

Photoshop

Pinterest logo

Pinterest

SEO Link Assistant logo

SEO Link Assistant

SEO Rank Tracker logo

SEO Rank Tracker

SEO SpyGlass logo

SEO SpyGlass

SEO Website Auditor logo

SEO Website Auditor

Shoprenter logo

Shoprenter

Unas

WooCommerce logo

WooCommerce

WordPress logo

WordPress

 

Általános kérdéseid esetén bátran fordulj hozzám a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, illetve telefonon is állok rendelkezésedre munkanapokon 8-16 óra között.

Amennyiben viszont egyik konkrét szolgáltatásommal kapcsolatban érdeklődnél, használd kérlek az erre a célra kialakított, speciális ajánlatkérő formokat az egyes aloldalak alján.

A jövőbeli sikeres együttműködésben bízva üdvözlettel,

Schaffer Gábor - online marketing szakértő aláírás

Schaffer Gábor

Online marketing szakértő