fbpx /* Pinterest verification */

Turbózd fel már kész weboldalad olyan automatizált eszközökkel, amelyeket az

kínál számodra!

KIEGÉSZÍTŐ ONLINE MARKETING SZOLGÁLTATÁSAIM

Számos kiváló eszköz létezik arra, hogy már meglévő honlapodból ki tudd hozni a maximumot, és az akkor is “dolgozzon”, amikor Te éppen pihensz, vagy alszol: ilyen eszköz az e-mail marketing, az online chatbot, illetve az intelligens felugró ablak rendszere, mely utóbbit felhasználóként lehet, hogy utálsz, de hidd el, hogy hatalmas eredményeket tud produkálni! 🙂 Nézzük meg kicsit bővebben, hogy milyen esetekben lehetnek hasznosak számodra is a fentebb említett megoldások!

E-MAIL MARKETING

Mindenképpen a kiváló ActiveCampaign eszközét javaslom számodra, függetlenül attól, milyen iparágban tevékenykedsz, illetve hogy fizikai termékeket, vagy éppen szolgáltatást értékesítesz.

A szoftver segítségével nem csak, hogy listákat építhetsz, de egyedülálló automatizációi révén kontaktjaidat naprakészen tarthatod, illetve segítheted értékesítési volumened növelését.

Beállítható például, hogy azok a kontaktok, akik egy számodra fontos értékesítési oldalon jártak, kapjanak automata üzenetet, melyben kiemelheted terméked/szolgáltatásod előnyeit, de akár egy kuponkódot is kiküldhetsz az érdeklődőknek, ösztönözve a mielőbbi vásárlást. De ez csak egy példa a számos kiváló opció közül!

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan segíthetné ez az egyedülálló szoftver vállalkozásod eredményességét, keress bátran, és egyeztessük elképzeléseidet, illetve igény esetén segítségedre leszek saját e-mail marketing rendszered felépítésében és karbantartásában is! A rendszer bármilyen típusú honlappal egyszerűen és gyorsan integrálható!

E-mail marketing
Chatbot készítés

ONLINE CHATBOT

Az online chatbotok kiválóan alkalmazhatók, főleg abban az esetben, ha fiatalabb célközönséggel rendelkezel, akiktől sok hasonló kérdést kapsz termékeidet/szolgáltatásaidat illetően.

Egy jól felépített chatbot tökéletesen alkalmas arra, hogy kiváltsa, vagy éppen tehermentesítse ügyfélszolgálatodat, hiszen a gyakran ismételt kérdéseket beépítheted a szoftverbe, melynek köszönhetően célcsoportod nagy valószínűséggel már a kapcsolatfelvételt követően, emberi közreműködés nélkül megkapja az általa keresett információkat.

Ez esetben ugyan gépi kommunikációról van szó, viszont egy tökéletes beállításnak köszönhetően célcsoportod nem fogja érezni a real-time kapcsolat hiányát, sőt, minden bizonnyal nagyon is kedvelni fogják ezt az innovatív módszert!

Chatbot építéshez én a ManyChat rendszerét ajánlom, ami tökéletesen integrálható mind a honlapoddal, mind pedig a Facebook rendszerével. A szoftver használatával természetesen a célcsoportoddal való személyes kommunikációra is lesz lehetőséged! Ha szeretnél egy kiváló, akár részben, akár egészben automatizált chatbotot vállalkozásod számára, keress bizalommal!

Chatbot készítés

INTELLIGENS POPUP RENDSZER

Az intelligens felugró ablak rendszer az, amit talán vevői oldalról ki nem állhatsz, de hidd el, ha popup kampányaidat jól optimalizálod, egy kiváló eszköz lehet a kezedben, amellyel drasztikusan növelheted feliratkozóid számát, illetve vásárlásra ösztönözheted kosárelhagyó látogatóidat!

Én mindenképpen a hazai fejlesztésű OptiMonk rendszerét ajánlom, hiszen gyönyörű sablonjaik mellett számos beállítási lehetőség közül választhatsz. Kampányod megjelenhet például csak a közösségi médiából érkezőknek, kosárelhagyásra, csak új/régi látogatóknak, azoknak, akik egy bizonyos oldalon már jártak, vagy éppen nem jártak korábban. A lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Rendszerük bármilyen típusú honlappal nagyon könnyen integrálható, viszont mivel a regisztrációt követően számtalan beállítással találod majd szembe magad, kezdőként könnyedén elveszhetsz a lehetőségek sokaságában! Amennyiben segítségre lenne szükséged, vagy éppen nem tudod, mi lenne számodra az ideális kampány, keress bizalommal! Én már több éve, napi szinten használom a rendszert, ezért biztos vagyok abban, hogy számodra is tudok olyan tanácsot adni, amivel hatékonyabb lehetsz ennek a csodálatos online marketing eszköz használatának a során!

Intelligens felugró ablak (popup) rendszer

KÉRJ MOST EGYEDI AJÁNLATOT!

Amennyiben a fenti rendszerek közül bármelyik felkeltette érdeklődésedet, kérj most egyedi ajánlatot a kivitelezéshez kapcsolódóan! Ehhez kérlek, hogy az alábbi űrlap minden adatát töltsd ki, hogy én is minél pontosabb árajánlatot tudjak számodra kalkulálni! Az űrlap elküldését követően, kérdés esetén felveszem veled a kapcsolatot megadott elérhetőségeid egyikén.

E fenti szolgáltatások már kész, működő weboldalon alkalmazhatóak, ezért ha van meglévő honlapod, akár azonnal el is kezdheted használni őket!

Amennyiben még csak most terveznéd új honlapodat, úgy ajánlom figyelmedve a céges wordpress weboldal készítés menüpontot, ahol saját profi, reszponzív, keresőbarát honlapod elkészítésére kérhetsz árajánlatot. Esetedben csak a honlap elkészültét követően tudjuk online megjelenésedet fejleszteni az előbbiekben felsorolt automatizált online marketing megoldásokkal.

Az együttműködés keretén belül Te döntöd el, hogy állandó segítségre, egyszeri tanácsadára, vagy esetleg csak a szoftverek kezdeti beállítására, és rövid oktatására lenne szükséged. Ezeket szintén jelezd kérlek az alábbi form “Miben kéred a segítségemet?” pontjában!

Melyik fenti szolgáltatás érdekelne? (Többet is megjelölhetsz) *